Skip to content

Maatwerk

NHN Werkt Door helpt je bij het vinden van dé baan waar jij blij van wordt. Daarvoor gaan we eerst met je in gesprek en kijken we samen welke route het beste bij jou past. Het gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hoe we je kunnen helpen. Dit is zeker geen compleet overzicht. Iedereen is namelijk anders, dus we kijken vooral naar wat jíj nodig hebt en helpen je om dat mogelijk te maken.

Loopbaanbegeleiding/-coaching

Sluit je huidige loopbaan nog wel aan bij je talenten, dromen en ambities? Of misschien gaat je contract niet verlengd worden en ben je op zoek naar een andere richting? Ga dan eens in gesprek met één van onze loopbaanadviseurs. Zij gaan samen met jou op zoek naar wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Dit loopbaantraject kan je net het zetje geven dat je nodig hebt. ​

 

(Om)scholing

In je zoektocht naar werk of het behouden van je huidige baan, kan (om)scholing belangrijk zijn. Om werkzoekenden, starters, werkenden, herintreders en zelfstandigen hierbij te ondersteunen, stelt de Rijksoverheid gelden beschikbaar. Als je daar gebruik van wilt maken, is een belangrijke voorwaarde dat je een goede motivatie hebt – oftewel, waarom wil je met (om)scholing starten? Daarnaast is het van belang dat je je wilt omscholen in een richting waar veel baankansen zijn. Je krijgt de kosten tot een bepaald bedrag vergoed; het kan zijn dat je zelf het overige scholingsgeld moet bijleggen.

 

Leren terwijl je werkt

Soms is het lastig om aan het werk te komen in een bepaalde branche, omdat je niet de juiste papieren of te weinig werkervaring hebt. Wij bieden je de mogelijkheid om je in korte tijd bij- of om te scholen en tegelijk werkervaring op te doen. Dit noemen we ‘praktijkleren’. Op deze manier kun je in de praktijk een vak leren in plaats van op school. Met deze leerwerktrajecten kun je een praktijkverklaring, certificaat of diploma halen.


Leren solliciteren

Heb je moeite om jezelf op een professionele manier te presenteren? Of heb je geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft? Laten we dan samen bespreken of je baat hebt bij een sollicitatietraining. Tijdens deze training kijken we naar je cv en je sollicitatie-skills. Ook leer je waar werkgevers naar zoeken en tijdens een sollicitatiegesprek op letten.


Matching met nieuwe werkgever

NHN Werkt Door werkt nauw samen met diverse partners binnen de regio. Hierdoor hebben we veel ingangen bij verschillende werkgevers en uitzendbureaus. Als jij een duidelijke voorkeur hebt voor werk binnen een bepaalde branche, dan kunnen wij met behulp van onze partners gericht op zoek gaan naar de openstaande vacatures waar jij blij van wordt.

Neem contact met ons op.

Heb je hulp nodig bij het vinden van werk? NHN Werkt Door helpt je vooruit. Wil je graag ondersteuning of heb je een vraag? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Back To Top