Skip to content

Geen diploma? Geen probleem!

Met praktijklessen een certificaat behalen
Gratis hulp door NHN Werkt Door
In de meeste gevallen met behoud van loon of uitkering

Een diploma, het is niet voor elke baan nodig. Toch kan het een stuk zekerheid bieden. Bijvoorbeeld wanneer het weer slechter gaat met de economie. Of het kan je in staat stellen om iets te gaan doen wat je écht leuk vindt.

Maar het behalen van een diploma is, zeker op latere leeftijd, niet altijd makkelijk. Je moet namelijk de tijd, geld en energie hebben om dit te doen, vaak in combinatie met een baan. Bovendien is het volgen van een opleiding op school niet voor iedereen weggelegd.

Praktijkleren

Praktijkleren zou een oplossing kunnen zijn. Met praktijkleren combineer je namelijk werken en leren, op die manier verrijk je jouw kennis en ervaring. Je hoeft dus niet meer terug naar school. Wat je precies leert hangt af van jouw wensen en doelen. Bovendien wordt je loon of uitkering in de meeste gevallen gewoon doorbetaald.

Ondanks dat je niet meer de schoolbanken induikt, krijg je wel aantoonbare bewijsstukken van je praktijkervaring. Op die manier heb je toch een certificaat op zak en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

NHN Werkt Door helpt je graag om een werkplek te vinden die bij jou past. Samen kijken we of je kunt leren bij het bedrijf waar je nu werkt. En als je nu geen werk hebt, gaan we samen op zoek naar een passende werkgever. Kosteloos!

Neem contact met ons op

Is praktijkleren misschien iets voor jou? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Back To Top