skip to Main Content

Kosteloze ondersteuning

In deze tijd werkgever zijn is soms een flinke uitdaging. Waar de een mensen tekort komt, zit de ander zonder werk. Gelukkig hoef je dit niet alleen op te lossen. Als we de juiste verbindingen leggen, zijn we als regio in staat om dit met elkaar op te lossen. Zo kunnen we het tekort aan arbeidskrachten van de een oplossen met het overschot van de ander. Onmogelijk? Wij denken van niet!

Personeel tekort?
Je hebt een overschot aan werk, misschien zelfs júíst vanwege de coronacrisis. Wie weet ben je in staat om zo de uitdagingen van andere werkgevers en werknemers op te lossen. Kijk hier verder.

Geen werk voor je personeel?
Je hebt weinig tot geen werk. Je wilt voorkomen dat jouw bedrijf financieel in de problemen raakt en dat jouw medewerkers thuis komen te zitten. Kijk hier verder.

Welke regelingen zijn voor jou van toepassing?
De Rijksoverheid en lokale overheden hebben verschillende maatregelen genomen om jou als werkgever te helpen. Er zijn diverse regelingen, die op verschillende momenten van toepassing zijn. Lees hier meer.

Andere informatie
Naast informatie over de verschillende regelingen, is er natuurlijk meer informatie die jou als werkgever verder kan helpen. Lees hier meer.

Vragen over de steunmaatregelen?

Vragen over de steunmaatregelen?

Neem contact op
Back To Top