skip to Main Content

Handige informatie en doorverwijzingen

Actuele informatie en hoe die wordt toegepast verschilt soms van maand tot maand. Ook binnen de regio kunnen situaties verschillen, afhankelijk van waar jouw organisatie zich bevindt. Daarom vind je hieronder verschillende doorverwijzingen die jou hopelijk verder helpen.

Toolbox Corona en Banenafspraak

‘Op naar de 100.000 banen’ heeft de toolbox ‘Corona en Banenafspraak’ opgezet. Deze ondersteunt werkgevers met informatie over relevante wet- en regelgeving en over omgangs- en begeleidingswijzen, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Coronacalculator

Bereken met de slimme coronacalculator hoe de coronamaatregelen jouw onderneming kunnen helpen. Deze tool is een initiatief van VNO-NCW en MKB Nederland. Je vindt hem hier.

KvK Coronaloket

Via het KVK Coronaloket vind je onder andere een regelingencheck, veelgestelde vragen en ondernemersinitiatieven. Lees hier meer.

Corona Infodesk van de Westfriese bedrijvengroep

Op deze pagina staat alle informatie over de landelijke, provinciale en gemeentelijke maatregelen en initiatieven, met daarbij de relevante doorverwijzingen naar de officiële websites. Ook is hier het meldpunt te vinden voor Westfriese ondernemers: zij kunnen dit gebruiken om te melden wat ze beperkt in het ondernemen tijdens de coronacrisis. Ook positieve signalen over initiatieven, kansen en ervaringen met steunmaatregelen zijn welkom.

Vragen over de steunmaatregelen?

Vragen over de steunmaatregelen?

Neem contact op
Back To Top