skip to Main Content

Kosteloze ondersteuning

Nog altijd is er veel onzekerheid over de arbeidsmarkt. Dat kan ook voor jou als werknemer de nodige uitdagingen opleveren. Gelukkig hoef je dit niet alleen op te lossen. Als we de juiste verbindingen leggen, zijn we als regio in staat om dit met elkaar op te lossen. Zo kunnen we het tekort aan arbeidskrachten van de een oplossen met het overschot van de ander. Onmogelijk? Wij denken van niet!

Zoek je een nieuwe baan?
Misschien ben je momenteel werkloos? Of ben je bang dat je straks zonder werk zit? We vinden het belangrijk dat iedereen zonder onderbreking op de arbeidsmarkt actief kan blijven.  Kijk hier verder.

Scholing en ontwikkeling
Blijven ontwikkelen: het is misschien wel belangrijker dan ooit. Werkgevers, overheid en onderwijs doen er alles aan mogelijk te maken dat jij je – ook op afstand – kan blijven ontwikkelen. Kijk hier verder.

Jeugdwerkeloosheid
Door de coronacrisis zitten momenteel veel jongeren zonder baan. Dit is niet alleen een gevolg van flexibele contracten, maar ook doordat jongeren vaak actief zijn in sectoren die nu hard zijn geraakt. Lees hier meer.

Thuiswerken
Hoe zorg je ervoor dat je (mentaal) gezond blijft in deze tijden? Lees hier meer.

We helpen je graag verder

We helpen je graag verder

Neem contact op
Back To Top