skip to Main Content

Kosteloze ondersteuning

Past het werk dat je nu doet wel goed bij je? En bestaat je huidige baan over een jaar nog wel? Met dit soort moeilijke vragen kunnen we je helpen. Een andere baan, omscholing, een opleiding: wij denken graag mee over jouw toekomst.

Er zijn verschillende redenen waarom je bij ons terechtkomt. Misschien dreig je werkloos te worden als gevolg van de coronacrisis. Misschien moet je een uitkering aanvragen op basis van de WW, bijstands- of Participatiewet. Het kan ook zijn dat je geen recht hebt op een uitkering, bijvoorbeeld omdat je daar te jong voor bent, en dat je wilt kijken of je ander werk kunt gaan doen. Als je, vanwege een afstand tot de arbeidsmarkt, aan het werk bent op basis van de banenafspraak, kunnen we je ook helpen. Daarnaast ben je als ondernemer bij ons van harte welkom, als je te weinig inkomsten hebt om in je levensonderhoud te voorzien.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt; wist je bijvoorbeeld dat er door de coronacrisis extra mogelijkheden zijn voor opleidingen en hulp bij het vinden van een nieuwe baan?

Dit is daarom hét moment om een baan te zoeken die perfect bij je past. Van een taxichauffeur die is omgeschoold tot beveiliger, een reisleider die bedrijfsleider is geworden tot iemand die vanuit de media is overgestapt naar de ICT: velen zijn je al voorgegaan!

Je kunt direct met ons contact opnemen via het formulier hieronder.  Wij helpen je graag verder, zonder dat je ergens aan vastzit en helemaal gratis.

Wil je meer weten over de manier waarop je met NHN Werkt Door werk maakt van je toekomst? Kijk dan hier.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top