skip to Main Content

Voor behoud van werk

Er gebeurt veel op de arbeidsmarkt. Tal van banen veranderen: als gevolg van corona, maar ook door andere ontwikkelingen. Als je de juiste begeleiding en ruimte krijgt, kan dit ook kansen bieden. Zo is door het kabinet 200 miljoen euro uitgetrokken voor omscholing. Maar wat betekent dit voor jou?

NL Leert Door

Blijven ontwikkelen: het is misschien wel belangrijker dan ooit. Werkgevers, overheid en onderwijs doen er alles aan mogelijk te maken dat jij je – ook op afstand – kan blijven ontwikkelen. Op deze website vind je hierover meer informatie. Ook op onze website worden regelmatig updates geplaatst over dit onderwerp.

Voor wie is NL Leert door?

Het programma NL Leert Door is voor:

  • werknemers
  • flexwerkers
  • zzp’ers
  • ondernemers
  • mensen die nu geen werk hebben

Leerwerkloket Noord-Holland Noord

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. We informeren u graag over leren en werken en over (verkorte) opleidingstrajecten op maat. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem hier contact op met uw vragen over leren en werken.

Wij helpen je graag verder

Wij helpen je graag verder

Neem contact op
Back To Top