skip to Main Content

NHN Werkt Door

Nog altijd is er veel onzekerheid over de arbeidsmarkt. Dat kan ook voor jou als werknemer de nodige uitdagingen opleveren. Misschien ben je momenteel werkloos? Of ben je bang dat je straks zonder werk zit? We vinden het belangrijk dat iedereen zonder onderbreking op de arbeidsmarkt actief kan blijven. Daarom proberen we zoveel mogelijk mensen direct van werk naar werk te helpen. Ben je momenteel werkloos? Ook dan verbinden we je graag met een nieuwe werkgever.

Samen aan het werk

Van werk naar werk
Als blijkt dat jouw baan misschien ophoudt te bestaan, is je werkgever of een vakbond vaak je eerste aanspreekpunt. Mocht er vervolgens gerichte hulp nodig zijn, dan kunnen wij als regionaal mobiliteitsteam verder kijken. Van de werkgever mag je bij (dreigend) baanverlies wel verwachten dat hij je ondersteunt om een andere baan te vinden. Als jouw werkgever de NOW3-regeling heeft aangevraagd, is hij zelfs verplicht om jou te helpen.

Van werkloosheid naar werk
Ben je als werkzoekende al voor een uitkering aangemeld bij het UWV of de gemeente? Met de regionale aanpak gaan we er samen voor zorgen dat we jou verder helpen. Er zijn gelukkig veel werkgevers die momenteel nieuwe medewerkers zoeken.

Wat kan je zelf doen?

Werk zoeken is ook werken. Dankzij de regionale aanpak is heel duidelijk in kaart gebracht waar op de arbeidsmarkt momenteel kansen liggen. Wij proberen je zo goed mogelijk te ondersteunen, maar je kunt zelf ook veel doen om je kansen te vergroten.

Kijk op werk.nl
Op werk.nl staan niet alleen vacatures, maar ook tips en trainingen.

Vacatureplatformen
Er zijn diverse particuliere vacatureplatformen waarop veel actuele vacatures staan.

NLwerktdoor.nl
In de gehele regio zijn verschillende activiteiten. Op onze website houden we je hiervan op de hoogte, maar ook op deze website vind je meer informatie.

Wij helpen je graag verder

Wij helpen je graag verder

Neem contact op
Back To Top