skip to Main Content

NHN Werkt Door

Het platform NHN Werkt Door is er voor werknemers in de regio Noord-Holland Noord die hulp kunnen gebruiken bij het zoeken en vinden van een (nieuwe) baan. Adviseurs van NHN Werkt Door brengen bijvoorbeeld organisaties die personeel over hebben in contact met ondernemingen met een personeelstekort. Zo kunnen deze bedrijven samen hun capaciteitsvraagstuk oplossen. Het resultaat hiervan is dat werknemers aan het werk blijven en bedrijven kunnen blijven ondernemen.

Samen vooruit

Informatie of advies nodig?
Het platform NHN Werkt Door past bij het maatregelenpakket van de Rijksoverheid en bij initiatieven die op dit moment in de markt ontstaan, waarbij bedrijven elkaar vinden om personeel uit te wisselen. Als je als bedrijf of werknemer informatie, advies of ondersteuning nodig hebt, kun je je bij ons aanmelden. Wij nemen vervolgens contact op om de ondersteuningsmogelijkheden met je door te spreken.

Groeiende netwerkorganisatie
Het platform NHN Werkt Door is een groeiende netwerkorganisatie en samenwerking tussen WSP-NHN, VNO-NCW, FNV/CNV/VCP, Leerwerkloket NHN en het beroeps- en hoger onderwijs. Door expertises te bundelen, kunnen de adviseurs van NHN Werkt Door snel en effectief reageren op arbeidsmarktontwikkelingen. Daarmee is de organisatie een aanvulling op de bestaande dienstverlening in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord.

Partners

Meer weten over NHN Werkt Door?

Meer weten over NHN Werkt Door?

Neem contact op
Back To Top