skip to Main Content

NHN Werkt Door

Het platform NHN Werkt Door is er voor ondernemers en werknemers in de regio Noord-Holland Noord die hulp kunnen gebruiken tijdens de coronacrisis. Adviseurs van NHN Werkt Door brengen bijvoorbeeld organisaties die personeel over hebben in contact met ondernemingen met een personeelstekort. Zo kunnen deze bedrijven samen hun capaciteitsvraagstuk oplossen. Het resultaat hiervan is dat werknemers aan het werk blijven en bedrijven kunnen blijven ondernemen. Je kan bij ons ook terecht voor meer informatie over ondersteuningsregelingen.

Uitdagingen in de regio

Op vrijwel ieder bedrijf heeft het coronavirus grote impact, ook in Noord-Holland Noord. Zo is er voor bijvoorbeeld horecabedrijven te weinig werk en dreigen medewerkers hun baan te verliezen. Andere bedrijven of organisaties hebben juist een tekort aan medewerkers om de vraag aan te kunnen, zoals in de zorg, logistiek, foodbranche en techniek. Adviseurs van het platform NHN Werkt Door verbinden werkgevers met elkaar: om de vraag naar werk en het aanbod ervan op elkaar af te stemmen en te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken naar de vaardigheden van mensen: waar nodig kan een opleiding worden geboden, om de overstap van personeel naar een andere branche of werkgever makkelijker te maken. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen aan het werk te houden.

Samen vooruit

Informatie of advies nodig?
Het platform NHN Werkt Door past bij het maatregelenpakket van de Rijksoverheid en bij initiatieven die op dit moment in de markt ontstaan, waarbij bedrijven elkaar vinden om personeel uit te wisselen. Als je als bedrijf of werknemer informatie, advies of ondersteuning nodig hebt, kun je je bij ons aanmelden. Wij nemen vervolgens contact op om de ondersteuningsmogelijkheden met je door te spreken.

Groeiende netwerkorganisatie
Het platform NHN Werkt Door is een groeiende netwerkorganisatie en samenwerking tussen WSP-NHN, VNO-NCW, FNV/CNV/VCP, Leerwerkloket NHN en het beroeps- en hoger onderwijs. Door expertises te bundelen, kunnen de adviseurs van NHN Werkt Door snel en effectief reageren op arbeidsmarktontwikkelingen. Daarmee is de organisatie een aanvulling op de bestaande dienstverlening in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord.

Partners

Meer weten over NHN Werkt Door?

Meer weten over NHN Werkt Door?

Neem contact op
Back To Top